maanantai 30. syyskuuta 2013

Home sweet home

Ihanaa olla taas kotona! Tai no, toistaiseksi vielä äidin luona kun kissa on ollut täällä taas hoidossa, mutta jos sitä ensi yöksi menisi ihan omaan kotiin... Taitaa olla ensimmäinen kerta kolmeen viikkoon!

Niin, nyt kun tuli puheiksi niin tässä on Paavo. Paavo on mun raitahaalarikissani :)


Hän osaa olla edukseen kuvissa kuten huomaatte. Varsinainen hölmöläinen, mutta niin rakas <3 Välillä on hankalaa kun kissa rajoittaa niin paljon menoja, mutta toisaalta en ikinä pystyisi siitä luopumaan. Se on mun rakas ja uskollisin ystävä, pysyy vierellä silloinkin kun muut hylkää.

Yöpyvä saatiin pakettiin. Toinen yö oltiin Göteborgissa ja kolmas Arlandassa. Arlandassa nappasin itseäni taas niskasta kiinni ja lähdin lenkille. Olin aiemmin viikolla katsellut yhtä takkia joka on kokonaan heijastinkangasta, tuli aika ikävä sitä lenkillä... Kun suuntasin lentokentältä poispäin niin kolmen kilometrin kohdalla oli jo valaistus loppunut ja pilkkopimeä maantie edessä. Neljä kilsaa mentiinki sitten siinä pimeydessä. Tie on kuitenkin aika vilkkaasti liikennöity niin meinasi vähän pelottaa kun autot tuli 80km/h vastaan siellä pilkkopimeessä, ja pitkillä valoilla tietty, niin että olin ihan peura ajovaloissa ja sokaistunut.


Ja ennätysaika kympille meni ihan mönkään kun kaheksan kilsan kohdalla alkoi pukkaamaan niin hirveesti verta nenästä että piti himmata ja kävellä neljä minuuttia huoltsikalle. Jatkoin kuitenkiin juosten sitten lopun. Mutta voi sanoa että 10km/h alkaa olla vauhti. Kohta ei muuta kuin matkaa pidentämään. Suunnittelin tuossa eilen että keväällä vois vetäistä Helsinki City Runin... Katsellaan... Ihan ensimmäisenä pitää kuitenkin suunnata lenkkarikauppaan, koska vanhat lenkkarit ei nyt enää oikein palvele. Jokaisen lenkin jälkeen on niin kipeä vasen sisäsyrjä ja polvi ettei tarvi harkita edes lenkkareiden jalkaanlaittoa muutamaan päivään, kun ei pysty edes kävelemään niillä.


Mutta hyvin ne on kolme vuotta jo palvellutkin!!

Loppuun vielä pari kuvaa Hotelli Arlandian "paremmista" huoneista, jotka on oikein mukavia :)




Hyvää viikon alkua!!

2 kommenttia:

  1. Sultahan mä tulen hakemaan kadonnutta juoksuinspistä! :) Rakastan juoksua, mutta nykyään on niin vaikea löytää aikaa. Pitäisi löytää sen inspiraatio, että lähtee heti aamulla suoraan sängystä lenkkipolulle. Paras tapa aloittaa päivä ja sitä olisi kaikin puolin energisempi. Toivottavasti löydät uudet tukevat juoksukengät, joilla juosku luistaa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla taas on aina ollut vähän viha-rakkaussuhde juoksuun :D Aina inhonnut sitä, mutta haluaisin tykätä siitä... Mutta pikkuhiljaa sitkeellä yrittämisellä se alkaa olla muuttumassa enemmän sinne rakkauden puolelle :) Tuskallisen metsästyksen päätteeksi löytyi onneks ne hyvät kengät, ni kyllä nyt kelpaa kipitellä! Ja aamutreeni on kyllä se aikataulutuksen kannalta helpoin treeni, kun päivällä ja iltaisin sitä menoa tuppaa olemaan enemmän...

      Poista