keskiviikko 16. lokakuuta 2013

Long time, no see!

Huh, miten kauan ehti vierähtää edellisestä päivityksestä! Vähän on kai kiirettä pidellyt. Tullut tehtyä iso kasa töitä, mutta onneksi myös iso kasa treenejä ja oon jopa kavereitakin vähän nähnyt!

Uudet lenkkaritkin löytyi pitkällisen metsästyksen jälkeen, ja ne on koeajettukin, samoin kun kaupasta kotiin pääsi se haikailemani heijastintakki. Kyllä nyt kelpaa! Lenkkareiksi valikoitui New Balancen 870:t ja hyviltä vaikutti ainakin ensimmäisellä kympillä. Kiitokset hyvästä palvelusta Intersporttiin Suomenojalle Mikalle ja Isoon Omenaan Jepelle :)




















Tässä vähän mallia siitä kuinka majakka se heijastintakki onkaan....


Aikamoinen... Sai jo nimityksen haamutakki meidän perheessä, kun sitä on niin vaikea katsoa suoraan kohti, kun se hämää silmää.



Oli oikein kauniit syysmaisemat kun juoksin Arlandasta Kimstaan päin. Tuli myös viime viikolla hankittua Sports Trackeriin sykevyö että pääsee pumpunkin toimintaa seurailemaan. Taivaissahan ne sykkeet kulki niinkuin pahoin pelkäsinkin jo etukäteen... No, onpahan varaa kehittyä :D

Tulipahan, tuolla mahdollisesti viimeisellä yöpyvällä, käytyä ihan Tukholman keskustassakin ja mukaan tarttui muutama ostoskin. Vähän verhoa ja tyynyliinaa, joista ehkä tulevaisuudessa postausta kunhan saadaan ensin verhotanko seinään ja sitten tekstiilit käyttöön. Ja Haglöfsin liike...pure love <3 Siinä merkissä on vaan kaikki kohdallaan mulle. Olen jo vähän aikaa tässä himotellut uutta laskupukua ja arvatkaa vaan olisko siellä ollu täydellisyys... Maksaa vaan tietty mammonaa.

Oi, tuo lila-vihreä rakkaus... Siihen ois tietty ollu vielä mätsäävä reppukin... Kuvaamista vaan hankaloitti tuo takkiin suunnattu spotti...

Sellaista kuului mun menneeseen viikonloppuun. Tänään tuntuukin jo ihan viikonlopun alulta, koska näen pitkästä aikaa yhden läheisen ihanan ihmisen. Tiedossa on stressinollausta ruuanlaiton ja saunan merkeissä, hyvässä seurassa. Loistava viikonloppu tulossa! 

Loppuun vielä muutama kuva siitä, mikä on ehdottomasti tämänhetkisen työni suola. Se kun saa edes joskus harvoin tuijottaa tätä satumaista näkyä... Alpit <3



Ihanaa torstaipäivää!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti