maanantai 23. syyskuuta 2013

Blanco A4 - Uuden sivun kääntäminen elämässä

Mulla on tarve vuorovaikuttaa, keskustella ja jakaa asioita ihmisten kanssa. Mutta varsinkin tämänhetkisen työn myötä, välillä kuluu pitkiä aikoja ettei ehdi näkemään kavereita. Siksi olen avannut tämän kanavan ja ajattelin tänne syytää kaikkea sitä asiaa minkä tarpeelliseksi katson.

Ihan tavallista elämää tänne varmaan tulee, mutta loppujenlopuksi ei ole kyllä aavistustakaan millaiseksi tämä muodostuu, vai lopahtaako jo ennen kuin ehtii alkaa... Who knows!

Ensimmäinen otsikko on sydäntä lähellä ja liittyy erääseen kielikuvaan joka pätee ihmissuhteissa, joskus sen ehkä vielä jaan täälläkin jos tarve vaatii. Nyt kyseinen otsikko valikoitui kuitenkin sivun ylälaitaan koska tästähän sitä tänään lähdetään: tyhjästä liikkeelle! :)

Tänään on hyvin tavallinen päivä, vapaa päivä kolmen päivän työreissun päätteeksi. Eilen vähän sattui ja tapahtui kun taas väsyneenä tehtiin töitä ahtaissa tiloissa. Työkaveri onnistui murjomaa meikäläisen jalkapöytää korkkarilla ja se aiheutti vähän hässäkkää. Tänään on sitten vielä korjailtu eilisen jälkiä ja piipahdettu Mehiläisessä. Loppu hyvin, kaikki hyvin, ruhjeella selvisin ja ei tarvinnut sen kummempia jatkotoimenpiteitä. Hyvä niin, koska aamulla olisi taas ilmailukeikka. Suurin murhe olikin että ei kai pilaa mun aluillaan olevaa treenirutiinia, muta hyvältä näyttää, tällä viikolla vielä varmasti polulle ja treeneihin. :)

Tänään ohjelmassa varmaan vielä vaan työputkesta palautumista, ruuanlaittoa perheelle ja toivottavasti ajoissa nukkumaan.

Tervetuloa mukaan jos joku onneton tänne jo eksyy!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti