torstai 26. syyskuuta 2013

Pikaraportti Umeåsta

Hälsningar från Umeå! Yöpyvällä mennään ja yö 1/3 olis edessä. Ensimmäistä kertaa täällä Uumajassa yöpyvällä, ihan mukava pikku kaupunki. Hotelli on juuri uusittu Comfort Hotel Winn, ihan jees huoneet ja kaupungin keskellä. Brekkarin pääsee tarkistamaan sitten aamulla.

Tänä aamuna oli taas ihan jäätävä aamuherätys klo 4.15. Ei oo ihmisen aika herätä se! Joutu myös ekan kerran skrapaamaan ikkunat autosta, niin eiköhän se parkkikiekko menny keskeltä poikki heti ekalla vetäsyllä! Jonkunlaiset silmänreiät onnistuin hinkuttamaan siihen tuulilasiin kuitenkin loppujen lopuksi. Aamulla käytiin alkajaisiksi heittämässä Oslon keikka ja sen jälkeen suunnattiin ruotsinmaalle ja Arlandan kautta tänne Uumajaan. Helsinki-Tukholma välillä saatiin kyytiin myös ihastuttava Strictly Style:n mrs.V kollegoineen. Ihania neitoja molemmat! :)


Täällä perillä Uumajassa pyörittiin tuossa keskustassa muun miehistön kanssa. Vähän kaffelaa ja oluthuonetta ja italialaista. Leppoisa iltapäivä kaikinpuolin, nyt kohta massun viereen nukkumaan. Lihaksetkin alkaa muistuttelemaan itsestään pikkuhiljaa kun alkaa olemaan 24h treeneistä. Treenasin  eilen kahdet crossfit treenit putkeen ja olin kyllä aivan loppu sen jälkeen, mutta toisaalta se on niin huikea fiilis. Illalla syötiin vielä äidin luona sushia, joka kyllä kummasti helpotti treenikuolemaa :D


Nyt yritän pikkuhiljaa siirtyä unimaailmoihin kun se kello mokoma herättää taas 4.15... Zzz...


Natinati!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti